Over onze Kunst

De kunstwerken van TriAdore zijn oorspronkelijk en uniek. Juist door het samenbrengen van verschillende technieken en stijlen.

Ook dit jaar organiseerde de Culturele Regio Wijk bij Duurstede/Utrechtse Heuvelrug/Rhenen een kunstexpositie op Landgoed Sandenburg.

De kunstwerken van Renske, Willemien en Mascha waren tijdens de expositie te bezichtigen. Daarnaast maakten zij samen een kunstwerk. Het kunstwerk “Gewaarwording” werd het openingsstuk tijdens de openingshandeling van de expositie. Wethouders van de gemeenten Wijk bij Duurstede, Utrechtse Heuvelrug en Rhenen onthulden samen het kunstwerk.

“Gewaarwording” is een dubbelzijdig kunstwerk, gemaakt met gemixte stijlen. Het werk draait op een houten sokkel.

Het gezamenlijke kunstwerk was van 22 september tot en met 9 oktober te zien in het Stadsmuseum Rhenen. Het kunstwerk is nu naar de nieuwe eigenaresse.


TriAdore gaat verder…

“Samen komen we tot iets heel unieks. Iets wat ieder van ons apart niet had kunnen maken of bedenken,” laat het drietal weten. Wat begon als een gelegenheidscollectief, wordt voor Renske, Willemien en Mascha het verkennen van nieuwe vormen van samenwerken. Zij gaan meer werk samen maken. “Nieuwe creatieve idee├źn liggen al op tafel,” zeggen zij, “dus binnenkort meer nieuws”. De drie kunstenaars blijven uiteraard ook zelf kunstwerken maken.

Contact

Wilt u contact opnemen met TriAdore? Belt u dan met Mascha Bossuyt +31 6 52 10 14 39 of stuur een e-mail.

Op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook of Instagram: @TriAdore Art.